Brug sommerferien til at gå på opdagelse

Home  >>  Helhjertet mor  >>  Brug sommerferien til at gå på opdagelse

Brug sommerferien til at gå på opdagelse

Mine sønner har sommerferie om en uge, og vi skal være fire sammen i en lille campingvogn. Så jeg tænkte, nu, hvor sommerferien nærmer sig, skal I sikkert også være sammen fra morgen til aften. Måske ovenikøbet på få kvadratmeter, som os, i et lille hotelværelse, telt eller sommerhus. Så er det oplagt at gå på opdagelse.

Gå på opdagelse fordi dine børn spejler dig. De spejler din indre tilstand. Prøv at lægge mærke til, hvordan det indre og det ydre hænger sammen. Se nysgerrigt på hvordan dine børn spejler dig.

Når du går på opdagelse, vil du finde de sider af dig selv, som du har gemt og glemt. Førhen når min søn blev vred, kunne det trigge mig. Indtil jeg opdagede, at vrede var en del af mig, jeg havde gemt og glemt. Da jeg fandt den side frem igen, opdagede jeg, hvilken fantastisk drivkraft, der ligger i vrede.

Før denne opdagelse blev jeg gerne paf og lammet. Smuttede hjem og beklagede mig over den uretfærdige behandling. Idag er vrede min drivkraft til at få løst opgaver. Vrede hjælper mig til at sige fra, hvis jeg føler mig dårligt behandlet af en ekspedient. Vrede er fantastisk – bare det ikke går ud over nogen. Sikke en opdagelse.

Når du går på opdagelse, og ser hvordan dine kære spejler dit indre, vil du møde hele dig. Den du er født til at være.

Når du oplever lignende udfordringer med dit barn, lige som jeg gjorde med min søn, så kys dit barn midt på panden. Sig tak for den nye opdagelse, der er blevet givet dig. Tro mig kysset ændre også hele energien i rummet, hvis I lige har haft en konflikt.

Indsigterne tager tid at opdage, derfor er pauserne altafgørende. Hver gang du er stille, udvikler du dig. Forvandling sker når vi er stille i vort sind. Det kan være svært, men så beder du hjernen holde kæft, så du kan sætte dig selv fri. Lige som larven, der, når den sidder helt stille i noget tid, sætter sig selv fri som en smuk sommerfugl.

Når du er i kontakt med dig selv, bliver du den rollemodel, som du ønsker, dine børn skal blive som voksne.