Hvordan har din barndom påvirket dig?

Home  >>  Uncategorized  >>  Hvordan har din barndom påvirket dig?

Hvordan har din barndom påvirket dig?

On september 29, 2017, Posted by , In Uncategorized, With No Comments

Jeg holder foredrag den 7. december kl 19 – 21 i indre København, hvor jeg fortæller, hvordan barndommen påvirkede mig op igennem voksenlivet, som mor, som partner og på arbejdspladsen.

Hør min historie, hvad der var mit vendepunkt, og hvordan jeg fik stoppet de ydre negative påvirkninger til positive.

 

Jo mere de voksne, der var omkring dig, har været i stand til at se og elske dig for lige præcis det smukke menneske, du er, desto højere selvværd har du.

Som barn vidste du instinktivt, at du var fortabt, hvis du ikke var elsket. Derfor gjorde du alt, hvad du kunne, for at blive elsket.

Hvis det at være elsket krævede, at du lukker ned for sider af dig selv undervejs, så gjorde du det. Ingen er perfekte, derfor er det er sket for os alle.

Hvis du mærkede, at du var elsket, når du var på en bestemt måde og ikke bare var dig selv, så vil det påvirke dit selvværd. Det var ikke hele dig, der var elsket, men en tilpasset udgave af dig. Alt dette foregår ubevidst, og derfor er du som regel ikke klar over, hvordan dette kan påvirke dit voksne liv.

Du kan kun for alvor lære dine børn højt selvværd, hvis du selv har det. Vi kan sige alle de rigtige ting, men hvis dit eget selvværd halter, så vil dine børns selvværd også komme til at halte. Børn lærer ikke af det, vi siger, men af det, vi gør.

Hvordan hun ændrede mønstre og i sidste ende udviklede sig til et mere bevidst mor, partner og menneske.

På foredraget fortæller Marianne, hvordan specielt din familie er dine største healere. I stedet for at fortsætte behovet for at rette på din partners og børns fejl, lærer du, hvorfor netop disse sammenstød er afgørende for din egen spirituelle rejse til højere bevidsthed.

Foredraget er for alle, der ønsker at udvikle sig og have en hyggelig og inspirerende aften.

Jeg håber vi ses.

Det ville være så hyggeligt at møde dig.

Du kan booke din billet her

Siden flyttet siden er flyttet, du vil blive viderestillet om 10 sekunder, hvis ikke, følg dette link: www.mariannethyboe.dk