Jeg ser dig 2

Home  >>  Forældreskabet  >>  Jeg ser dig 2

Jeg ser dig 2

Har du set programmerne ”Helt solgt”? Det er et program, hvor en designer og en ejendomsmægler hjælper ejerne med at få deres bolig solgt. Ofte er det først efter at designeren har forandret huset at ejerne indser, hvor meget en klat maling og en oprydning betyder. Pludselig kan de se deres hus med købers øjne. De ser deres hjem med nye øjne.

Når vi færdes i de samme omgivelser og mennesker dag ud og dag ind, bliver vi let forudindtagede. Tingene er som de plejer. Den ene dag tager den anden. Vi glemmer helt at stoppe op og se. Se med en købers øjne – eller endnu vigtigere, at se med et lille barns øjne.

Børn møder verden for første gang. Små børn er derfor ikke forudindtagede. De møder verden helt og fuldstændig åbent. Det gør, at de ser tingene, som de er. De ser os voksne, som vi er.

Vi voksne tror lidt for ofte, at vi ved bedst, men det afholder os fra at opleve vores omgivelser, som de er. Se vores partner og børn, som de virkelig er.

Derfor kan vi med fordel stoppe op og se vores børn, vores partner og vores omgivelser med et lille barns øjne.

Det hele bliver så meget smukkere.

Læs også den første artikel om Jeg ser dig

Siden flyttet siden er flyttet, du vil blive viderestillet om 10 sekunder, hvis ikke, følg dette link: www.mariannethyboe.dk