Når huset er blevet til en stor vasketøjskurv…

Home  >>  Helhjertet mor  >>  Når huset er blevet til en stor vasketøjskurv…

Når huset er blevet til en stor vasketøjskurv…

Ville du ønske, at ham den lækre gjorde sig lidt mere umage?

“Jeg er så træt af, at han ligger på sofaen, mens jeg styrter rundt og servicere ham og ungerne!

 

Eller ville det ikke være skønt, hvis børnene, gjorde som du sagde bare engang imellem?

“Lad være med at smide dit beskidte tøj, der hvor du går! Vores hus er ikke en stor vasketøjskurv!”

“Kom så, vi kommer for sent!”

“Lad være med at tørre snot af i trøjen”

Kender du til lignende situationer i dit liv?

De situationer, hvor du forsøger at skabe bare en nogenlunde almindelig hverdag. Et familieliv hvor der er tid til at flette fingre med ham den lækre. Tid til at lege med børnene og mere tid til veninderne.

I stedet styrter du rundt.

 

Faktisk har mange af os rigtig travlt med at rette på børnene og bebrejde manden.

Og det er der selvfølgelig en rigtig god grund til, hvis du er alene om børnene, vasketøjet og al baladen derhjemme.

Uanset hvordan situationen er hjemme hos dig, så er vi oftest tilbøjelig til at ønske, at børnene og partneren ændrede sig. Hvis de var og gjorde tingene på en anden måde, så ville I opnå lykke og harmoni.

 

Men det handler ikke om din partner og dine børn. I virkeligheden handler det om dig selv.

Det handler i virkeligheden om, hvordan du er, når du er sammen med dem. Hvem er du, når du er sammen med din partner og dine børn?

Er du fx et serviceorgan, den trætte, utilfredse og sure, når du er sammen med din partner og børnene?

 

Rigtig mange af os har så travlt med at beklage os eller kritisere vores omgivelser. Det er så let, at se andres fejl og mangler, for vi er opdraget til at søge lykken udenfor os selv i form af shopping, succes, ydre kærlighed etc. Alt sammen flygtige glæder, der trøster os et kort øjeblik. Så det giver mening, at vi har travlt med alt det ydre. Derudover vender vores øjne udad.

MEN ønsker vi virkelig forandring, er vi nød til at se indad, og spørge os selv, hvem er jeg, når jeg er sammen med dette menneske?

Er jeg den, jeg har lyst til at være?

Ville jeg ønsker at have en mor eller en kæreste som mig?

Hvad ville der ske, hvis du i stedet for at rette på dem, ændrede din adfærd? Hvad hvis du lod vasketøjet stå, og legede med børnene eller lagde dig på sofaen sammen med ham den lækre og tog et hvil? Hvad ville der ske, hvis du tog på weekend med veninderne, og lod ham den lækre hygge sig sammen med børnene alene?

Jeg havde engang en kæreste, jeg virkelig forsøgte at lave om på. Det lykkedes selvfølgelig ikke. I stedet så jeg indad og opdagede, at jeg var ulykkelig og fastlås, når jeg var sammen med ham. Så jeg gik.

Jeg havde engang en veninde, som jeg var så støttende overfor og ofte lyttede jeg til hendes problemer igen og igen? – Og så snart jeg begyndte at dele om mit liv, bliver hun fraværende. Jeg lagde mærke til, at jeg følte mig drænet og mit humør blev påvirket af al den negativitet, uden en snert af positivitet, så jeg gik.

Ikke fordi vi skal gå, hver gang et forhold knirker. Men det lærte mig, at lytte indad.

Når vi begynder at se indad, så er det, der begynder at ske mirakler.

Så ret blikket indad, det er her du kan finde healing. Det er her du kan finde varig lykke og kærlighed.

Når vi ser indad, ved vi også hvad vi har brug for, som ikke er betinget af andre. Det er her, det gør det så meget lettere for andre at give dig den respekt og kærlighed du fortjener.

Siden flyttet siden er flyttet, du vil blive viderestillet om 10 sekunder, hvis ikke, følg dette link: www.mariannethyboe.dk