Om Marianne

Home  >>  Om Marianne

Du er ikke den eneste forælder, der kan nages af dårlig samvittighed og have følelsen af ikke at slå til. Selvfølgelig kan det være svært, for opdragelse er helt anderledes, end dengang vi var børn. Vi er den generation forældre, der må opfinde en ny måde at opdragelse på.

Mange børn idag har en stærk vilje, får raserianfald, har voldsomme følelsesudbrud, svarer igen, hører ikke efter eller har det sværere socialt. Noget de fleste af os voksne slet ikke gjorde, da vi var børn. Du gjorde sikkert som, der blev sagt og respekterede dine forældre. Sådan er det ikke i dag, eller rettere det er på en anden måde idag.

Jeg startede helhjertet familieliv, fordi jeg gerne ville hjælpe forældre med at skabe et harmonisk familieliv, hvor der er plads til alle i familien.

Jeg er inspirator, mentor, coach, underviser og foredragsholder. Jeg har gået vejen selv, fra usikkerhed, tvivl og kaos til at skabe et harmonisk familieliv. Vores børn gør ikke som vi siger, de gør som vi gør. Det er netop det, der gør dem til vores største læremestre. De viser os vejen til at blive den vi var født til at være. Jeg har fundet nogle af de bedste redskaber i verdenen, og udviklet Holos Metoden, som er en fem trins guide til et helhjertet familieliv, hvor alle kan finde tilbage til den de er født til at være.

Jeg er gift med Michael, og vi har sammen drengene Victor og Oscar. Der er plads til at være dem vi er, fordi vi giver hinanden plads til at udvikle os. En samskabelse, der giver alle lov til at være den de er.

Livet forsøger aldrig at fortælle os, at vi er forkerte, men at vi har sider af os selv, vi bør se på.

Min missionHolos Metoden

Alt det jeg tilbyder, er designet til at hjælpe dig og din familie med at skabe det liv, I elsker.

Vores børn vil have en hele forælder, en autentisk forælder, der tør vise alle sider af sig selv. Vores børn opfanger med det samme, hvis de kun får små bidder af den, vi virkelig er.

Alt hvad der irritere dig ved dit barn og din partner, kan føre dig til en forståelse af dig selv og herfra er der ikke langt til løsningen, der kan bringe dig tættere på dig selv, dit barn og din partner.

Vores børn er i virkeligheden kærlige refleksioner af, hvor vi er i livet. De er et kærligt skub og dermed vores læremestre i den rette retning til at leve helhjertet.

Familievejleder

Siden flyttet siden er flyttet, du vil blive viderestillet om 10 sekunder, hvis ikke, følg dette link: www.mariannethyboe.dk